Gedetailleerde info

TYM of TOM - Hoe kiezen ?

Hoe kiezen tussen een Thai yoga massage en een Thai Olie massage ?

Waarom

zou je eerder voor een Thai Yogamassage kiezen?

(TYM)

- Je hebt nood aan een complete, efficënte en ontspannende dieptemassage (zonder daarvoor Thai Yogamassage te hoeven kennen. en zonder uit de kleren te hoeven). Voor een Thai Yogamassage draag je best droge, soepele, gemakkelijk vallende kleding (kleding die je bv. ook bij een Pilates of Yoga-les zou dragen).

- Het kan ook zijn dat wilt je deze vorm van massage al (goed) kent, en dat dus uitkijkt naar Thai Yogamassage van een goede kwaliteit. Zie: 'Wat is Thai Yoga massage'

Waarom

zou je eerder voor een Thai Oliemassage kiezen?

(TOM)

- Je hebt nood aan een goede, ontspannende en ook effectieve olie-dieptemassage direct op de huid? Dan is dit van het beste wat je kan vinden.

- Het is een mooie, unieke ervaring. Uniek, want ook bij deze massages blijft het basisconcept van de Thai Yogamassage behouden, met al haar karakteristieken; maar toch is het een wat vrijere vorm, want er is ook aandacht voor technieken uit andere massagedisciplines, zoals bv. uit Chakramassage, Ayurvedische massage, holistic pulsing, Cranio-Sacrale massage en/of Zweedse Massage. Zie: 'Wat is Thai Oliemassage'

Allebei de massagevormen kunnen zowel preventief als therapeutisch gegeven worden Heb je een bepaalde klacht of aandoening waarbij een Thai Yoga- of Thai Oliemassage helend kan zijn? Zie: Klachten & Effecten.

www.massageweb.be

Copyright © All Rights Reserved