Enkele Reacties

Enkele Reacties

- "Ik voelde me vrij snel op mijn gemak bij je en praten met jou is boeiend. Het is lang geleden dat ik nog zo heb kunnen praten met iemand."

- "De massage waar ik aanvankelijk toch wat bang voor was, viel voor 100% mee. Ik heb van elke minuut genoten. Voor mij was het een heel intense ervaring. Niemand heeft ooit mijn lichaam zo volledig gemasseerd. Jij straalt rust en vertrouwen uit. Zo voelde het in elk geval toch voor mij. Daardoor kon ik zo goed tot rust komen."

- "Ook deze keer heb ik erg genoten van de massage, ik voel zoveel nieuwe gevoelens in verschillende delen van mijn lichaam die ik niet kende, dat ik er soms van schrok. Maar ook gevoelens van zo'n echt diepe rust, zo diep dat ik me twee keer voelde wegglijden in slaap."

- "Hoe ik me nu voel? Ik heb nergens meer pijn, voel me niet meer stijf of stram en ben opgewekter dan normaal. Dank je wel."

- "Wanneer jij vraagt hoe ik het vond, weet ik nooit zo goed wat zeggen omdat ik nog niet goed "wakker" ben van alles wat ik mocht ervaren en leren."

- "Dankjewel voor het brengen van kleur en licht in mijn leven."

- "ik voel me goed en op mijn gemak bij jou en dat betekent veel voor me. Dank je daarvoor."

www.massageweb.be

 

Je bent hier:

(Praktische Informatie)

Copyright © All Rights Reserved